ChicOnAir presents "The Mock Turtle's Story" (Alice in Wonderland series) _ 30.04.14


Συνέχεια της προηγούμενης ιστορίας-ραδιοφωνικής εκπομπής "The Queen's Croquet Ground", βρίσκουμε την Αλίκη να δέχεται τηλεφώνημα από τον υπεύθυνο παραγωγής πορνό ταινιών (εταιρεία ΝΤΑΜΑ ΚΟΥΠΑ) για να πάει σε μια βίλα, οπού θα είναι το ισχυρό τεστ για το αν τελικά θα την προωθήσει στη δουλειά. Κωδικός για να μπει στη βίλα είναι "ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ".

Η Αλίκη πηγαίνει στη βίλα, βρίσκει δύο μπράβους μπροστά, τους λέει τον κωδικό και ένα αυτοκίνητο της υπηρεσίας την πηγαίνει προς τη βίλα. Εκεί την οδηγούν σε ένα δωμάτιο με άλλα εξίσου όμορφα κορίτσια. Τις υποχρεώνουν να κάνουν ένα μπάνιο και να φορέσουν στρινγκ, ένα μαύρο χιτώνα από πάνω και μάσκες. Τις οδηγούν αργότερα στη μεγάλη αίθουσα, όπου θα περιμένουν να ξεκινήσει το ιδιαίτερο "τελετουργικό".

Αρχίζουν να μαζεύονται οι καλεσμένοι, όπου όλοι φοράνε μαύρους χιτώνες και διάφορες μάσκες κυρίως ζώων. Εμφανίζεται ένας σαν ιερέας με χρυσή μάσκα. Και ξεκινάει η προετοιμασία μύησης των κοριτσιών, ενώ πολλοί καλεσμένοι παρακολουθούν. Στο τέλος τα κορίτσια μένουν με το εσώρουχο αφού πετάνε κάτω τους χιτώνες. Οι καλεσμένοι επιλέγουν τα κορίτσια, όπου είτε θα τα οδηγήσουν σε διάφορα δωμάτια ιδιωτικά είτε σε χώρους, όπου βρίσκονται ανοιχτά και μπορούν οι καλεσμένοι να παρακολουθούν τις ερωτικές συνευρέσεις.

Την Αλίκη την παίρνουν μαζί τους δύο μεγαλόσωμοι άντρες με μάσκες "Γρύπα" και την οδηγούν στο δωμάτιο της ΔΟΥΚΙΣΣΑΣ. Εκεί βρίσκεται μια κυρία με πολύ έντονο μακιγιάζ, που σχεδόν δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Τη βάζει να εισπνεύσει ένα παραισθησιογόνο, και θα παρακολουθήσει τους δύο ΓΡΥΠΕΣ να την υποτάσσουν σεξουαλικά.

Η Αλίκη αρχίζει να χάνει τις αισθήσεις της, ενώ οι δύο άντρες αρχίζουν να την αγγίζουν. Η Αλίκη βλέπει όντως δύο Γρύπες (τα όντα) να τις ορμάνε για να αρχίσουν να της τρώνε τη σάρκα. 

Μετά από το συγκεκριμένο εφιαλτικό όραμα, αρχίζει να βλέπει μια μικρή χελώνα να κολυμπάει. Η χελώνα αυτή βρίσκεται σε ένα σχετικά βρώμικο ενυδρείο. Η χελώνα είναι ο μοναδικός ζωντανός οργανισμός σε αυτό το ενυδρείο. Η Αλίκη την παρακολουθεί σε αυτό το ανέμελο της "ταξίδι" μέσα στο ενυδρείο. Η Αλίκη είναι σε πιο μικρή ηλικία. Πίσω από το ενυδρείο βλέπει σχετικά θολά δύο φιγούρες να κινούνται ανήσυχα μέσα στο δωμάτιο. Διακρίνει τους γονείς της. Η αντρική φιγούρα πλησιάζει απειλητικά προς το μέρος της. Και είναι τελικά το "κακό στοιχειό" που έβλεπε συχνά στους εφιάλτες της.

Αυτή την Τετάρτη 30 Απριλίου από τις 21:00 μέχρι τις 23:00 θα παρουσιαστεί η ChicOnAir εκδοχή του ένατου κεφαλαίου της "Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων", "Η Ιστορία της Ψευτο-χελώνας" (The Mock Turtle's Story". Αποκλειστικότητα του διαδικτυακού ραδιοφώνου, POPLIE.

Το όνειρο συνεχίζεται...

Σχόλια